Diamond Star

Diamond Star smykker i 14 kt. hvid- og rødguld med Wesselton VVS brillanter.

 

Diamond Star smykkerne kan byttes i op til 2 år fra købsdatoen til et tilsvarende smykke med større brillant.

Den fulde købspris fratrækkes så du kun betaler differencen. Når du køber et Diamond Star smykke medfølger der et garantibevis, der dækker tyveri og beskadigelse i et år.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Diamond Star ombytningsserie 14 kt ørestikkere i rød & hvidguld med brillanter

Diamond Star 14kt hvid/rød guld ørestikker med 2 x 0,04 W VVS brillant. Diamond Star smykkerne kan byttes i op til 2 år fra købsdatoen til et tilsvarende smykke med større brillant. Den fulde købspris fratrækkes så du kun betaler differencen. Når du køber et Diamond Star smykke medfølger der et garantibevis, der dækker tyveri og beskadigelse i et år.
3.800,00 kr.

Diamond Star ombytningsserie Vedhæng i 14 kt. hvid - og rødguld med Wesselton VVS brillanter

Diamond Star 14kt hvid- og rød gulds vedhæng med Wesselton VVS brillant. VEDHÆNGET LEVERES UDEN KÆDE!!!!! Diamond Star smykkerne kan byttes i op til 2 år fra købsdatoen til et tilsvarende smykke med større brillant. Den fulde købspris fratrækkes så du kun betaler differencen. Når du køber et Diamond Star smykke medfølger der et garantibevis, der dækker tyveri og beskadigelse i et år.
2.400,00 kr.

Diamond Star ombytningsserie 14 kt ringe i hvid eller rød guld med brillanter W VVS

Diamond Star 14kt hvid eller rød gulds ring med W VVS brillant. Diamond Star smykkerne kan byttes i op til 2 år fra købsdatoen til et tilsvarende smykke med større brillant. Den fulde købspris fratrækkes så du kun betaler differencen. Når du køber et Diamond Star smykke medfølger der et garantibevis, der dækker tyveri og beskadigelse i et år.
3.800,00 kr.