Ringe

Spirit Icons ringene fås i 4 forskellige farver - sølv, forgyldt sølv, sort oxideret sølv samt rosa forgyldt sølv.

En del af ringene kan bruges som samleringe , hvor du selv kan sætte dit personlige præg på designet.

Kombiner f.eks sølv og rosaforgyldte ringe i en samlering, eller sort oxideret sammen med sølv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Velkommen ind i en eventyrlig verden af smukke og lækre design af ringe.

Har vi ikke din ønskede Spirit Icons ring her på webshoppen, så giv os besked og vi bestiller den hjem til dig

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Spirit Icons 51252 AURA ring i forgyldt sølv

Lækker ring i forgyldt 925 sterling sølv. I cirklen sidder små klare zirkonia sten.
795,00 kr.

Spirit Icons 51251 AURA ring i sølv

Flot ring i 925 sterling sølv med små zirkonia sten i cirklen.
695,00 kr.

Spirit Icons 51202 FOREVER ring i forgyldt sølv

Forever ring i blankpoleret, forgyldt sterlingsølv isat zirkonia sten
395,00 kr.

Spirit Icons 51201 FOREVER ring i sølv

Forever ring i blankpoleret, sterlingsølv isat zirkonia sten
395,00 kr.

Spirit Icons 51104 LOVE ring i rosaforyldt sølv

Denne Love ring er udformet i matteret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
595,00 kr.

Spirit Icons 51102 LOVE ring i forgyldt sølv

Denne Love ring er udformet i matteret forgyldt sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
595,00 kr.

Spirit Icons 51101 LOVE ring i sølv

Denne Love ring er udformet i matteret sterlingsølv. Ringen er skiftevis pyntet med hjerter og små kugler pryder med klare zirkonia, hvilket giver et romantisk og feminint udtryk i hverdagen.
595,00 kr.

Spirit Icons 53484 LUXORY ring i rosaforgyldt sølv

Luxury ring i blankpoleret, rosa forgyldt sterlingsølv. Ringskinnen er prydet med strålende zirkonia. Ringens top er formet som en lille cirkel, der også er paveret med smukke zirkonia sten, hvilket giver ringen et romantisk og klassisk udtryk.
495,00 kr.

Spirit Icons 53482 LUXORY ring i forgyldt sølv

Luxury ring i blankpoleret, forgyldt sterlingsølv. Ringskinnen er prydet med strålende zirkonia. Ringens top er formet som en lille cirkel, der også er paveret med smukke zirkonia sten, hvilket giver ringen et romantisk og klassisk udtryk.
495,00 kr.

Spirit Icons 53481 LUXORY ring i sølv

Luxury ring i blankpoleret sterlingsølv. Ringskinnen er prydet med strålende zirkonia. Ringens top er formet som en lille cirkel, der også er paveret med smukke zirkonia sten, hvilket giver ringen et romantisk og klassisk udtryk.
495,00 kr.

Spirit Icons 53173 RAW RUSTIC ring i sort rhutineret sølv

Denne ring tilhører Raw serien og er designet med en matteret overflade i sort ruthineret sterlingsølv. Raw seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
295,00 kr.

Spirit Icons 53172 RAW RUSTIC ring i forgyldt sølv

Denne ring tilhører Raw serien og er designet med en matteret overflade i forgyldt sterlingsølv. Raw seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
295,00 kr.

Spirit Icons 53171 RAW RUSTIC ring i sølv

Denne ring tilhører Raw serien og er designet med en matteret overflade i sterlingsølv. Raw seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
295,00 kr.

Spirit Icons 53184 RAW ring i rosaforgyldt sølv

Denne ring tilhører Raw serien og er designet med en matteret overflade i rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen er prydet med klare zirkonia langs midten. Raw seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
395,00 kr.

Spirit icons 53182 RAW ring i forgyldt sølv

Denne ring tilhører Raw serien og er designet med en matteret overflade i forgyldt sterlingsølv. Ringen er prydet med klare zirkonia langs midten. Raw seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
395,00 kr.

Spirit icons 53054 CHIC ring i rosaforgyldt sølv

Denne enkelte ring fra Chic serien er udformet i matteret rosa forgyldt sterlingsølv. Ringen måler 1,5 mm og er besat med en række hvide facetslebne zirkonia på toppen, hvilket giver den et moderne udtryk. Seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
0,00 kr.

Spirit Icons 53052 CHIC ring i forgyldt sølv

Denne enkelte ring fra Chic serien er udformet i matteret forgyldt sterlingsølv. Ringen som måler 1,5 mm er besat med en række hvide facetslebne zirkonia på toppen, hvilket giver den et moderne udtryk. Seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
495,00 kr.

Spirit Icons 53051 CHIC ring i sølv

Denne enkelte ring fra Chic serien er udformet i matteret sterlingsølv. Ringen som måler 1,5 mm er besat med en række hvide facetslebne zirkonia på toppen, hvilket giver den et moderne udtryk. Seriens ringe er på en gang individuelle men også designet til at kunne kombineres med andre ringe, hvilket åbner for unikke kombinationer og et mere personligt udtryk.
495,00 kr.

Spirit Icons 51161 Flora ring i sølv

Denne smukke Flora ring er udformet med en matteret overfalde i sterlingsølv. Ringen, der i bredden måler 10 mm, er udstukket med små blomster hele vejen rundt og pyntet med enkelte zirkonia.
695,00 kr.

Spirit Icons 53434 Temptation ring i rosa fg sølv

Ringen er designet med fem klare facetslebne zirkonia i forskellige størrelser, hvilket giver ringen stil og elegance. Ringen er fremstillet i rosaforgyldt sølv.
395,00 kr.

Spirit Icons 53432 Temptation ring i forgyldt sølv

Ringen er designet med fem klare facetslebne zirkonia i forskellige størrelser, hvilket giver ringen stil og elegance. Ringen er i forgyldt 925 sterling sølv
395,00 kr.

Spirit Icons 53431 Temptation ring i sølv

Ringen er designet med fem klare facetslebne zirkonia i forskellige størrelser, hvilket giver ringen stil og elegance. Ringen er fremstillet i 925 sterling sølv.
395,00 kr.

Spirit icons 53502 Romance ring i forgyldt sølv

Ring i blankpoleret forgyldt sølv. Ringens design er en klassiker. Én stor zirkonia sten i en fatning med 4 grabber, og langs skinnen sidder der små zirkonia sten. Fås i str. 48-60
795,00 kr.

Spirit icons 53501 Romance ring i sølv

Ring i blankpoleret sølv. Ringens design er en klassiker. Én stor zirkonia sten i en fatning med 4 grabber, og langs skinnen sidder der små zirkonia sten. Fås i str. 48-60
795,00 kr.